Fråga och svar

Hej fina Malin! Jag har varit tillsammans med min pojkvän i snart två år. Till en början var det jättemysigt att ligga inomhus i varandras famn och titta på en romantisk komedi, men nu, snart två år senare börjar det bli ganska uttjatat och känns som att det är det enda vi gör. Han vill aldrig träffa mina vänner, och har aldrig givit dem chansen att visa vilka de är. Men har du några tips och idéer hur man håller förhållandet vid liv? Vad gör du om Birk när ni är med varandra? Känner att jag börjat lessna, jag vill hitta på saker men vet inte vad! Hjälp mig, snälla!
 
Svar: Hej gulle du. Mitt tips är helt enkelt det du nämnde själv, hitta på småsaker! Fika tillsammans på något mysigt café, gå på bio, gå ut och drick vin tillsammans eller bara mys till det lite extra hemma. Försök kom ur era rutiner, skippa filmerna och lyssna på musik istället, stanna uppe en hel natt och bara prata. Gör saker som ni inte brukar göra tillsammans! Med det sagt tycker jag också att det är fruktansvärt viktigt att ens pojkvän kan umgås i samma kretsar som en själv, men är det så att din pojkvän absolut inte vill så hoppas jag att du gör det själv istället! Umgås med dina vänner och se till att få mycket tid till att fokusera på dig själv, om du känner att du faktiskt börjar ledsna så var hellre ensam eller med dina kompisar istället för att bara ligga och kolla på film med din pojkvän. Se istället till att de gånger du träffar honom blir speciella och värda att minnas, kvalitét framför kvantitet i alla lägen. Att sakna varandra är ju för i övrigt väldigt nyttigt i ett förhållande och bland det mest romantiska som finns!
 
Det blev kanske inte så mycket vettigt av mitt svar men jag hoppas att jag har lyckats hjälpa till lite, lite i alla fall. Maila malin_frisell@hotmail om du vill prata mer eller dela med dig av hur det går! Stor kram till dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0