Everything I cherish is slowly dying or is gone

Sushi, gym, filmgos, fika och goda frukostar. Så förgyller man en annars ganska grå höstvecka, och det är precis vad jag har gjort.


Det värsta med mitt hjärta

Tvåtusenetthundranittio koppar kaffe. Ett år och sex bäcksvarta koppar om dagen. Hjärtat slår, alldeles för hårt i bröstet. Det är inte bra men det gör ingenting. Jag vill att det ska sprängas.

Det värsta med mitt hjärta är att du bor i det.


Jag blir hellre blind än ser mitt liv utan dig

Lite vardag i mobilkameraform. Höst, fika, plugg, kaffe och varma kläder. Jag trivs som fisken (läs: en lite frusen fisk) i vattnet.


Och det hjärta som skulle bli ditt på något vis fryser nu sakta till is

Just nu: Efter-skolan-fika med kärleken.


Don't worry about our sorrow, because the sun will shine tomorrow

Lite såhär har denna dag sett ut. Lite Birk, lite skola, lite kaffe. Fint det.

 


Fråga plus svar

Hur lång är du? Jag är en tjej som är 1.75 cm lång och får ständigt höra att jag är lång. Jag har egentligen inga problem med min längd, men pågrund av att folk ska påpeka att jag är lång hela tiden avstår jag nästan omedvetet att använda klackskor, för att slippa bli påmind ännu mer. Jag har nu tröttnat på detta men undrar vad du tycker om långa tjejer? Och har du något tips på hur man förbättrar sitt självförtroende?
Kram!

Svar: Hej! Först och främst, jag ÄLSKAR långa tjejer. Jag är själv kort (för kort i mitt eget tycke) och let's face it, när du kliver in i ett rum syns du hundra gånger bättre med dina 175 centimeter än vad jag gör med mina 163. Långa tjejer utstrålar självsäkerhet och pondus och har verkligen förmågan att dra allas blickar till sig, så på med dina höga klackar och bär upp din längd med stolthet.

Det där med självförtroende är något alla måste jobba med, antagligen igenom hela livet. Så det enda tipset jag egentligen kan ge är att se dig själv som one of a kind, jämför dig inte med andra utan fokusera på att göra dig själv till det bästa du kan vara. Känner DU dig snygg i högklackat så sätt på dig dem, syns det i ditt ansikte att du tycker att det ser fantastiskt ut så kommer alla andra också att göra det.

Stor kram till dig!


This ain't living, this is growing old

Två vackra tillökningar i skogarderoben, från Skopunkten.


Även när jag säger att jag inte orkar andas så vet jag att du inte förstår

Idag vankas det en tripp till Akuten i hopp om att få en logisk förklaring till varför jag inte riktigt vill kliva upp ur sängen på morgnarna. Fingers crossed.


RSS 2.0