Fast vi båda vet hur illa det gör mig att få din kyss fast jag inte är någonting för dig

 
Just nu spenderar jag min fritid med att titta på vackra bilder om kärlek och lyssna på Linnea Henrikssons nya album om kärlek. Jag är en kärleksnoob.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej igen! Läste att du hade svarat på min kommentar men kan inte hitta den nu, har den försvunnit? Ledsen att jag tjatar :)

Svar: Ojdå! Här kommer svaret igen: Hej Elin! Din fråga är extremt svår då jag inte alls vet någonting om din personliga stil. Men jag ska försöka ge dig några tips i alla fall! När det gäller skor tycker jag att man absolut kan köra på både låga skor och högklackat (majoriteten på krogen har lågskor). Personligen använder jag alltid högklackat eftersom att jag är kort och trivs bäst i det, men om du inte är en van användare av höga klackar så rekommenderar jag att du inte använder det, då fötterna kommer att göra outhärdligt ont efter en hel kvälls dansande. Converse, ett par fina sandaler eller ballerina funkar alldeles utmärkt!
Samma sak gäller ditt klädval, det är väldigt svårt att ge dig tips när jag inte vet någonting alls om vad du tycker om att ha på dig. Men det allra viktigaste är att klä dig svalt! Om du planerar att vara väldigt "fixad" när det gäller hår och smink eller använda dig av många smycken så kan en simpel outfit som shorts och linne vara ett bra alternativ. Väljer du istället att fokusera mer på outfiten i sin helhet så kan du mycket väl ha en fin klänning/kjol eller något annat mer uppklätt plagg, vill du då tona ned outfiten lite kan du enkelt göra det med en lite enklare styling och platta skor. Det blir även en väldigt fin kontrast på köpet!

Hoppas att jag gav dig lite, lite hjälp på vägen i alla fall. Försök att inte överanalysera din look för mycket, utan fokusera på att ha kul. Lycka till!
malinfrisells.blogg.se

2012-08-23 @ 19:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0