Han är allt man någonsin velat ha och hjärtat har nog slutat slå nu

En morgon vaknar man upp och inser att sängen är tom igen. Han sitter ihopsjunken inne i köket med ansiktet i händerna och han orkar inte ens se en i ögonen när man försöker ta hans hand. Man gråter så att man skakar när han säger att han inte orkar mer nu och inuti bröstet kan man höra hur man slits sönder. Det är han och det är han och det är bara han. Det kommer aldrig att vara någon annan.

På bussen hem sitter grannens dotter och håller hand med en blond pojke i blå jacka och man vill bara ställa sig upp och skrika att kärlek inte existerar. För pussar i sommarregn och delad värme i en alldeles för liten säng är borta nu. Kärleken är borta nu och kvar finns bara andnöd. 

Andnöd på grund av att man har sprungit konstant i flera månader och på grund av att man är så himla, himla trött. Fötterna värker och lungorna värker och hjärtat värker kanske allra mest. För hur fort man än springer så hinner man aldrig ikapp honom och hur desperat man än försöker klamra sig fast vid hans hjärta så tappar man taget varje gång.

Så man fortsätter att springa fastän man inte orkar och man fortsätter att ringa fastän han inte svarar och på nätterna gråter man tills man skakar.

För det är han och det är han och det är bara han. Och det kommer aldrig att vara någon annan.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

gud vad fint!

2011-11-20 @ 19:18:36
URL: http://luwlu.blogg.se/
Postat av: Terese E

Väldigt fint skrivet Malin.

2011-11-22 @ 14:53:46
URL: http://tereseengelhart.blogg.se/
Postat av: Elin Samrell

Så himla himla fint!!

2011-11-22 @ 15:12:41
URL: http://elinsamrell.blogg.se/
Postat av: emmasmith

Herrejesus vad jag försod exakt varje ord du skrev. Himla fint Malin. Verkligen himla fint!

2011-11-24 @ 19:18:48
URL: http://esmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0