Händerna mot himlen

Såhär har det enligt mina mobilbilder sett ut i mitt liv den senaste tiden. En ganska trevlig syn, faktiskt.


Ännu en text om kärlek

När jag ser spegelbilden av mig själv i hans ögon så ser jag den där perfekta, lyckliga människan jag alltid velat vara. Ändå tar det alltid några sekunder innan jag inser att det faktiskt är precis så han ser mig. 
 
För när han tar min hand och lindar in sina fingrar i mina inser jag att det inte finns ett enda spår av smärta i den hand han håller i. Ingenting faller sönder och ingenting bränner innanför bröstkorgen. Nu när jag vet att han finns existerar inget annat. Nu när jag har känt hans värme kan jag inte längre komma ihåg hur det känns att frysa. 
 
För när han håller om mig finns det ingenting som kan skada mig. Hans jämna andetag mot min nacke är ett skydd och hans närvaro skrämmer bort allt det där som gör ont. Så länge har jag varit rädd för att det kanske inte extsiterar någonting som kan hela. Att det inte finns någonting i hela världen som kan lindra smärtan i bröstkorgen, likt is mot ett svidande sår.
 
Jag är inte rädd längre. 
 

Look of Autumn 2012

 
Såhär ser jag ut i höst. Handskar och halsduk från HM, jacka från Zara.

I never knew perfection until I heard you speak

Nu: Sushi, följt av en fika inne i city och ett möte på Ätstörningsenheten. Busy woman.


Can't they see I'm always in pain

Nu: jobb. Sen: slösa jobblön. 

 


Beat me until I'm numb

 
Inviger idag med brutal stolthet min nya jacka från Zara. Så obeskrivligt fin är den.

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

 
Då "mission: fredagsfint" stod på kartan har jag städat som en besatt hemmafru denna förmiddag.
Nu är jag klar, samt löjligt nöjd med mig själv, och firar med te och scones i en nybäddad säng. Skål!

For you I bleed myself dry

 
Jag är en väldigt flitig användare av kombinationen stickat plus kjol såhär i hösttider. Det bästa av två världar i en outfit. Kungligt.

Baby you and I, we were born to die

 
Tre snabba fakta om onsdagen den tolfte september, the Malin Frisell-edition. Ett: Att jobba på resturang kan vara väldigt kul när det kommer mycket folk och kassaapparaten faktiskt funkar. Två: Det är förbannat tillfredställande att spendera sin lön i samma sekund som man fått den, allra helst på en vacker jacka som egentligen är lite för dyr. Tre: Klockan är fyra och jag längtar redan efter att få sova, so sad but oh so true.

If you don't love me, pretendNytt i garderoben: Blus från VILA och clutch från H&M. By the way, glöm inte att svar på era kommentarer alltid visas under er egen kommentar i kommentarsfältet. So long bebisar!

Om kalla balkonger och jordens undergång

Helgen har, som ni ser på bilderna nedan, fått äran att innehålla både en myskväll i en varm soffa och en utekväll på en kall balkong, kontraster när de är som bäst så att säga.

Och annars då? Genomgår en major livssvacka, oroar mig för allt från livet till döden, och av någon oklar anledning vill jag helst av allt gå i ide. Kanske är det den kommande vintertiden eller jordens potentiella undergång som spökar.
New in


Kärlek från Instagram


Ta mig dit jag kan få sova mig hel igen


RSS 2.0