Mobilblogg

Just nu: packar inför Mexicoresan. Ganska så trevlig sysselsättning såhär en vanlig tisdagseftermiddag.Boy you're so dope, your love is deadlyGuldfärgat och grovstickat från HM för nittionio riksdaler.

It started out with a kiss, how did it end up like this?

Fick frågan "hur många jackor har du egentligen?" och svaret är simpelt: för många. Läskigt många. Jackor (och skor) är min största festish här i livet och jag har för länge sedan vant mig vid min framtida roll som den galna jackgumman med minst trettio jackor på sig samtidigt. Ovan ser ni några mycket kära favoriter, enjoy.

A song for your heart, and when it is quiet I'll know what it means

Lite pannkakor och lite kärlek. Sen kan jag dö lycklig.


You give me the kind of feeling people write novels aboutKan du älska mig så som förloraren älskar trottoaren?Min kväll har bestått av en lång mysmiddag med mor, följt av Greys anatomy och tårar i soffan samt ett konstaterande om att ingen fulgråter lika fult och högljutt som jag. Standard onsdagskväll.


You're too young to believe it's not going to be okayIdag har jag mest bara gått runt och haft det oförskämt bra. Druckit kaffe med Jennifer och Åsa på en parkbänk och kramats lite med Birk i vårsolen. Ni vet, sådant där fint som behövs för att man ska orka leva ibland.

I'm falling all over myself, dying to be someone else
En sommar som ser ut att bjuda på bland annat en Milanoresa med kärleken, Peace and love, en Umeåvistelse och en Coldplaykonsert förtjänar verkligen att längtas efter, dreglas över och runkas till. Om jag konstant går runt i mina nya shorts medan jag väntar så kanske jag står ut.

That's the thing about pain, it demands to be feltFortfarande sjuk, fortfarande i sängliggande position, fortfarande trött. På allt. Smell ya later.

Tänkte att jag skulle göra som jag alltid gjort och ge uppJust nu förgyller jag min söndagsförmiddag med Sofis mode, alldeles för många koppar kaffe och min nya gud i högtalarna. Toppar det med en gnutta brutal huvudvärk och avrundar med lite klassisk söndagsdeppighet. It's a wonderful world liksom.

Because I could start fires with what I feel for youEtt fåtal bilder från min helg, som bland annat bjudit på det som bilderna illustrerar. En fredagsfika med min älsklingstjej på vårat älsklingscafé. Förutom det har helgen även bjudit på en födelsedagsmiddag hos fina Clara och fruktansvärt mycket hosta och snor. Man tackar.

Jag ville bara vara den jag är i dina ögon och lämna resten bakom migIdag fyller jag nitton. Har fått spendera natten och morgonen i en varm pojkvänsfamn, men nu är det bara jag och ålderskrisen kvar. Så jag gratulerar mig själv till överlevandet av yttligare ett år och smider storslagna planer innehållandes kycklingsallad till födelsedagslunch följt av en heldag i sängen med Tallest man och Jennifer som sällskap.

No one can get in the way of what I feel for you

Jag har fullkomligen överösts av kristiska kommentarer denna ljuvliga natt i Mars. Jag bestämde mig därför för att samla alla i ett inlägg och slå tre flugor i en smäll genom att svara på dem alla samtidigt, då de alla går i ungefär samma tema. Jag tog mig även friheten att rätta diverse stavfel, vill nämligen inte att min blogg ska se allt för intelligensbefriad ut. Enjoy!


1. Är du medveten om att Birk hade sex med en annan tjej typ förra veckan?

Svar: Ja självklart är jag det, vi brukar hänga tillsammans alla tre på söndagarna. Söndagsmys.

2. Varför säger du att du och Birk träffats hela tiden sedan November då du var på G med M (en liten censur för allas trevnad /Redaktionen) i December? Sluta ljug.

Svar: För det FÖRSTA så tycker jag att jag skrev ganska tydligt att Birk och jag har träffats RÄTT regelbundet sedan November, det innebär alltså inte KONSTANT eller HELA TIDEN utan precis som det låter: RÄTT regelbundet. Att du har lässvårigheter är inte mitt problem.

För det ANDRA så sågs jag och M i EN VECKA. En. Fucking. Vecka. Om du frågar mig är en vecka inte ens tillräckligt lång tid för att lära sig någons efternamn utantill, än mindre skaffa sig känslor eller intresse för någon, men visst - anser du att vi var på G så får det stå för dig. Hur som helst så kanske du borde tänka till en gång till innan att du anklagar någon för att ljuga.

3. Bara så du vet så är din kille en idiot, vilket på sätt och vis gör dig till en idiot också. Seriöst, hur kan du inte förstå att han bara leker med dig och att han kommer att såra dig? Det är skrattretande. Skulle inte säga detta om du inte var en så sjukt fin tjej, men VAKNA UPP. Jag tycker synd om dig. Det finns tusentals killar därute som skulle göra allt för att få vara med dig och behandla dig som den prinsessa du är.

Svar: Jag tycker att det känns rätt patetiskt att jag ska behöva sitta här och försvara mitt förhållande när det uppenbarligen är en situation jag själv valt att försätta mig i. Faktum är att du inte kommer med ett enda bevis bevis eller hållbart argument till varför Birk skulle såra mig överhuvudtaget, och jag behöver inte någon som berättar för mig vem min pojkvän är eller hur vårat förhållande är som om jag inte visste det själv. Jag är inte Sveriges mest naiva och dumma bimbobrud.

När man är kär ger man automatiskt en person makten att ha sönder en. Man ger någon allt man har utan att vara säker på att man någonsin kommer att få tillbaka det. Det är läskigt, men det är också det som är det fina med kärlek. Att man tycker om någon så fruktansvärt mycket att man är villig att ta den risken. Det är det som ÄR kärlek. Jag litar på Birk, och att jag får vara med honom gör det fakutm att jag i och med det blir extremt sårbar till ett pris jag är villig att betala.

Hela den här grejen med att jag är en fin tjej och så vidare känns bara helt irrelevant. Vad har det med mitt förhållande med min pojkvän att göra? Du får det att låta som om du vill att jag ska veta att jag har andra alternativ, och i så fall kan jag upplysa dig om att det såklart är något jag redan är medveten om. Men det faktum att det finns andra män på jorden är för mig relativt ointressant just nu. Jag har ju uppenbarligen redan valt en av dem.

Till sist kan jag berätta att jag redan behandlas som den prinsessigaste prinsessan på jorden, så du behöver inte oroa dig.


Du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?Såhär har jag sett ut idag när jag har avgudat vårvädret, druckit kaffe med Terese och gått på framtidsmöte i skolan. Nu städar jag i turbofart samtidigt som jag laddar frysen med glass och sängen med nytvättade lakan, allt i väntan på min man. Det glamourösa livet som hemmafru mina vänner.

Frågestunden: frågor och svar


Hur är det med din ätstörning nu?


Svar: Det är bra! Jag har fortfarande extremt dåliga perioder när det gäller mat och destruktiva tankar, men den stora skillnaden på mig idag i jämförelse med för ett halvår sedan är inte bara att jag är normalviktig och har en bättre inställning till mat, utan även att jag verkligen valt vägen mot ett friskt liv. Vägen må vara lång och jävligt svår ibland, men jag går åtminstone på den och jag tänker aldrig vända tillbaka.

Är du fortfarande under behandling?

Svar: Jag behandlas på Ätstörningsenheten för vuxna i Uppsala.

Hur hade du tänkt att Jennifer ska klara sig utan dig när du är i Mexico?

Svar: Jag ska låsa in henne i mitt gästrum och förse henne med mat och vatten för två veckor, samt lämna kvar ett par tröjor så att hon har möjlighet att känna min lukt när hon känner sig ängslig.

Håller du fortfarande på med hästar?

Svar: Det gör jag! Inte alls på samma nivå och i samma utsträckning som innan jag blev sjuk dock, men jag kommer alltid att krampaktigt hålla kvar hästarna som en del av mitt liv.

Har du några framtida planer inom jobb m.m.?

Svar: Att gå ut gymnasiet står såklart först på tur. Utöver det vill jag först och främst må bra, och sedan plugga vidare, gärna inom beteendevetar-kategorin. Att flytta från den här staden känns också ganska prioriterat.

Vad är din synpunkt på skönhetsideal?

Svar: Jag kan inte svara på vad definitionen av skönhetsideal är, vart det kommer ifrån eller varför vi påverkas av det. Jag vet inte det. Men jag vet att jag har haft sönder mig själv då jag försökt uppnå det och att det funnits gånger då jag inte ens kunnat förmå mig att gå utanför dörren och umgås med mina vänner på grund av det. Och visst, kanske är jag lite av ett särfall. Kanske är min bild av skönhetsideal lite åt det extrema hållet och kanske är min självbild lite mer fucked up än de flesta andras. Men jag anser ändå att känslan av att inte känna sig tillräcklig eller bra nog har blivit mer regel än undantag i samhället idag, och jag vet med säkerhet att det finns tjejer där ute som kommer att få offra livet för deras besatta strävan efter perfektion. Jag själv undrar fortfarande vem jag hade kunnat vara idag om begreppet skönhet inte existerade. Och säga vad man vill, men då är något fruktansvärt fel.

Vad använder du för läppstift?

Svar: Pink från Viva La Diva.

Hur fixar du dina naglar?

Svar: Jag använder gelénaglar från Depend.

Kan du visa hur du sminkar dig?

Svar: Det kan jag absolut göra. Skriver upp det på min to do-lista, så håll utik!

Vem är denna Birk?

Svar: Han är världens finaste människa. Jättelång, jättesöt och jättebäst. Mannen jag är kär i, helt enkelt.

Hur träffades du och Birk?

Svar: Vi träffades för första gången på en fest hemma hos mig faktiskt.

Hur länge har ni träffats?

Svar: Vi träffades första gången i början av November och sedan har vi träffats rätt regelbundet sedan dess.

Vad innebär det att vara en "noob"?

Svar: Man är brutalt cool, fast alla andra tycker att man är o-cool.

Anser du dig själv vara en "noob"?

Svar: Nej. Jag är en chef.

Varför är du så söt?

Svar: Jag blir som jag umgås tror jag.

Ligga?

Svar: Eftersom att frågan är från Birko känner jag mig väl illa tvungen att svara ja, han kommer att skicka getmössen och Vänge-borna på mig annars.


I may have been in bits and pieces, but I gave you all of me


Lider med min stackars lilla blogg som tvångsfylls av så tråkiga inlägg. Därför kör vi på en kort liten frågestund fram tills ikväll/imorgon bitti. Så kära ni, hjälp en desperat blogg att känna sig attraktiv igen - ställ en fråga.

Det gör inte ont så länge jag är med dig

       

En samling slumpmässigt utvalda bilder från veckan som gått. Med allt från sushi till fantastiska människor, vårsol och en del pussar. Just nu låter jag allt det dåliga överröstas av det som är fint. Jävligt fint.

I can't afford this heart, still I am responsible if it will fall apartSåhär såg jag ut igår när jag spenderade kvällen ute på äventyr i sällskap med ett gäng fantastiskt fina tjejer. Nu ska jag duscha av mig diverse rester av alkohol och annat oidentifierbart och krypa ned i sängen. Hats off för en näst intill oförskämt bra helg.

Och du var sötare än dem när jag slängde bort dig igen
Här har ni min fredagskväll i form av bilder. Vi spelade våghals, drack vin, skrattade och toppade det hela med lite kramar. Alltsammans ihopträngda i min lilla soffa. Om jag fick välja skulle nog livet alltid se ut precis såhär.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för migDå: en fredagskväll spenderad med de bästa, en hel del alkohol och kortspel i min soffa. Nu: mys och gitarrspel i vårsolen tillsammans med pojkvän och Edward. Yeah, det går bra nu.

RSS 2.0