You will always be the bitter, saddest part of me

 
Lite såhär har det sett ut de senaste dagarna. Vi har haft besök av två fina pojkar, lagat mat i mängder samt ätit mat i mängder, kollat på skräckfilm, rökt vattenpipa och bara haft det allmänt oförskämt bra. Jag är kär i sambolivet.

Brinn hjärtat, brinn

 
Fullt upp just nu! Ikväll kommer Edward och gör mig och mannen sällskap över en grillmiddag och några glas vin, i sådan där sann sommarkvällsanda. Lite Of monsters and men på det så är allt perfekt.

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade, älskade du

 
Jag bor ensam med min pojkvän i mitt stora vita hus, jag har firat midsommar med mina finaste och bästa, jag äter god mat och dricker vin, jag är lycklig.
 

I swallow my pride and try to stay alive


So I can stay forever more in your eyes

Sitter och gosar med Jennifer på altanen med lite drinkar, cigg och ananas och känner sommarkänslor.


Vi kommer att dö samtidigt, du och jag

Efter tio år är hon fortfarande den mest fantastiska människa jag känner. En människa så fylld av sprudlande glädje och energi att hon är omöjlig att inte älska, avguda och se upp till. Kanske är vi varandras totala motsatser men trots det kan hon se min insida, se någon slags väg att ta i kaoset av det jag känner och förstå summan av rytmen av mina hjärtslag. För hon ser mig, hon ser sammanfattningen av den människa jag var för tio år sedan och den människa jag är idag. Hon vet vem jag är. I tio års tid har vi pratat låtsasspråk, fiskat aborre för att sedan släppa i dem igen, galopperat ikapp på hästryggar, skrattat oss hesa efter för mycket vin och funnits där för varandra. För orkar inte hon så orkar jag och orkar inte jag så orkar hon. Efter tio år är hon fortfarande den mest fantastiska människa jag känner, och det är därför jag älskar henne så.

We're just kids on the run

Jag städar, packar, lyssnar på Tallest man och tänker på att jag om fyra dagar åker till Milano med min kärlek.


Kissing you was the end of life as I knew it


Mina bästa tog studenten


Mitt liv i dina händer


Life is too short to spend time on people who suck the life out of you

Igår: grillmiddag med pojkvän och mamma, följt av skräckfilmskväll i sängen. Fantastisk kombo.


Love don't live here anymore


RSS 2.0