Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra

 
Lite bilder från en klassfest jag anordnade för någon vecka sedan. En rejäl klump fina människor och en riktigt trevlig kväll!
 
(Till anonym: svaret på din fråga finns här.)

Så mycket bättre när vi är tillsammans

Nu kommer det ett sådant där hat/jagspyrgallaövermänskligheten-inlägg igen, och jag är ledsen för det. Men jag är så fruktansvärt trött på alla rykten och framför allt alla ryktesspridare. Seriöst, vad FÅR ni allt ifrån och VARFÖR kan ni inte bara hålla käften?

Jag har varit tillsammans med Birk i snart tio månader nu. Tio månader av att han har gjort ALLT för mig. Allt från att åka in till skolan flera timmar innan han börjar varje morgon bara för att göra mig sällskap på bussen, till att sitta på akuten med mig en hel natt bara för att jag fått för mig att jag inte kan andas. Att han skulle ha varit otrogen mot mig är skrattretande, allra helst då jag personligen har pratat med den tjej ni påstår att han har varit otrogen med och fått det svart på vitt att det är skitsnack. Så tänk efter lite för i helvete, det är inte bara mig och Birk ni pratar om och försöker såra, ni drar in den här helt oskyldiga tjejen i skiten precis lika mycket.

Sist men inte minst, vem än Birk var innan han träffade mig så bryr jag mig verkligen inte, allt som betyder något för mig är vem han är nu. Och att jag har haft turen att få träffa den underbara människa jag idag med stolthet kallar min pojkvän, det är verkligen det bästa som kunde ha hänt mig efter all jävla skit jag har gått igenom. Så snälla, låt mig vara lycklig. Tack.


RSS 2.0