What a shame we all became such broken, fragile things

Tiden läker alla sår och jag har accepterat tanken på att jag kanske måste spendera resten av min tid här på jorden på att läka. Men hur har man ett förhållande, hur går man till skolan varje morgon, hur finns man där för sina vänner och hur lever man ett fungerande liv när man hela tiden måste slåss mot det kolsvarta i bröstet? Femtio procent av mig kommer alltid att gå åt till att fortsätta andas. Åt att inte gå sönder igen. Av de femtio procent jag har kvar ger jag er precis allt, men till och med jag vet att det aldrig kommer att räcka till.

Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensamLite såhär har jag sett ut idag när jag har gått i skolan och bakat fyra olika kladdkakor. Nu ska jag fortsätta spela sönder denna låt och krama sönder min man för att ta mig igenom kvällen. Godnatt!

I think it's going to be allright, just not tonightAtt fota och samla bloggmaterial har verkligen varit min starka sida på senaste tiden. Men dessa dåliga mobilbilder får beskriva min helg som bland annat har bjudit på drinkkväll och middag hos min Birk med resten av den fantastiska familjen Marsh, lite brutal ångest, lite häng med mina fina vänner och självklart lite joddlande. Ni vet, sådant som är standard när man heter Malin Frisell.

Och när jag springer bredvid dig tar ett marathon bara någon minutPlans of today: Albins nysläppta album på repeat och kommunikationsplugg, följt av belöning i form av gos i pojkvänsfamnen. Thank god it's friday.

You left and I died a million times knowing what my heart deniedGodmorgon mina små kycklingar. Intar i skrivande stund en långfrukost samtidigt som jag lyssnar på världens underbaraste låt och glädjer mig åt att jag äntligen slutat spy kaskader efter att ha blivit drogad på krogen i onsdags. Man ska glädjas åt det lilla, så att säga.

Alldeles för trasig och fördärvad för att räddas
Tre favoriter bland ögongodiset i min garderob. Från Cubus, Nelly och HM.

I'm afraid that one of my scars will make him love me less


Självklart har jag åkt på världens förkyldning såhär lagom till sportlovet. Har därför ägnat hela denna dag åt att spendera lite kvalitetstid med sängen, titta på Greys anatomy samt tröstäta godis. Stackars, stackars mig.

När vi förlorat alla strider här och vi föraktar allt som livet ärYesterday. Alkohol, plockmat och sanning och konsekvens @ Nelly's för att fira hennes artonårsdag. Kvällen bjöd på allt från presentöppning till dans och sena deeptalk. En väldigt fin kväll tillägnad en väldigt fin tjej.

Mitt hjärta är ditt att förstöraHar spenderat kvällen med fina Anna, fördrinkar och vin - tre väldigt kära vänner. Nu ska jag byta om till pyjamas och krypa ned under det varma duntäcket med min man. Over and out.

He says he doesn't mind I have a flat, broke-down lifeIdag borde jag vara i skolan. Precis som jag borde hjälpa mamma på resturangen, städa huset, gå ut i det fina vädret och kanske till och med njuta av att det är sportlov. Jag borde så jävla mycket. Men jag gör i själva verket ingenting. Det är nog inte så bra just nu. Det är nog inte bra alls, as a matter of fact. Jag vet så väl att det inte är meningen att det ska vara såhär. Jag är alldeles för ung för att inte orka.

And this motor you call my heart is just another machine that will stop

KAVAJ-ANTIKLIMAX. Vill slicka på den, vill äta den, vill hångla med den. Jag älskar den.

I'm yours and suddenly your mineJag har hittat någon som får mig att skratta när jag inte ens känner för att le.

För all kommande framtid ska du ha en plats under mitt skinn
Lite såhär såg min dag ut igår. En lång sovmorgon fylld av kärlek i form av tidningar och kaffe, en eftermiddag fylld av kärlek i form av min kära Jennifer och chokladglass, och en kväll fylld av kärlek i form av häng hos the man. En dag i hjärtats tecken helt enkelt.

I want you to fight for meIbland måste man ignorera vad man vill ha, och försöka tänka på vad man faktiskt förtjänar. 
Antingen så är jag fruktansvärt dum i huvudet eller så är jag fruktansvärt nedkärad. Kanske är det precis samma sak.

När jag höll på att drunkna tänkte jag på digFick här om dagen en liten fråga om vad för slags ögonsmink och vilken ögonbrynspenna jag använder. På bilderna där jag fick kommentaren (samt bilden ovan) har jag använt mig av ögonbrynspenna från HM's egna märke i färgen light brown, flytande eyeliner från Loréal, vit kajalpenna och brunskimmrande ögonskugga från Make up store samt lösögonfransar från HM's eget märke. Jag är dock inte alls särskilt trogen mot mina sminkprodukter så ibland byter och vänstrar jag vilt med andra produkter. Dirty make up-slut.

I wont ever let your head hit the bed without my hand behind itSkjorta från HM, stickad paljetttröja från Vero Moda, armband från HM. Nu: mot oändligheten och vidare, aka skolan.

Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger digVaknar upp efter en natt med cirka två timmars sömn med dånande huvudvärk, illamående och feber och avrundar det med lite mental gråtfest i form av den traditionella söndagsångesten. Den här dagen får domineras av te, Greys anatomy och painkillers av alla dess slag. Skål på den!

You and I, we're soldiersHade världens mest fantastiska kväll igår. Den började med fördrinkar, sushi och vin i min soffa tillsammans med min fina Amanda och fortsatte sedan med en perfekt utgång på Birger med dans i mängder. Som avslutning fick jag somna under ett varmt duntäcke med den finaste mannen bredvid mig. Ja, ni hör ju. En helt fantastisk kväll.

New inVäska med plats för smått och gott. Eller stort om man jobbar som Mary Poppins. Hundranittionio spänn på Gina.

Det finns kärlek till dig fast mitt hjärta är kalltFörsöker desperat fylla mina dagar med glädje i hopp om att kylan och vintermörkret ska kännas mindre påtagligt då. Men det slår liksom fel fyra gånger av fem, så nu sitter jag här i tryggheten under mitt duntäcke istället för att vara i skolan. Igen. Nya tag imorgon, babes.

Om du vore tom som mig skulle jag gå hem med digNågra tjusiga bilder från firandet av det nya året. Bättre sent än aldrig, right?

Go to him and stay with him if you can, but be prepared to bleedFixar naglarna och rensar bland skor och kläder samtidigt som jag lyssnar på Lana Del Rey, preparerar en förstaklassig laxmiddag och väntar på det manliga sällskapet. Multitasking när den är som bäst.

You look lika a million dollar man, so why is my heart broke?Hej raringar! Tänkte bara meddela att jag nu är tillbaka efter en oavsiktligt lång bloggpaus. Med ny styrka, ny blogginspo och nya uppdateringar om mitt skrämmande intressanta liv. Be afraid.

RSS 2.0