I can't make my dreams come true when they all include you



The sysselsättning of today. Veckorevyn, nagellack och hårinpackning.

Och det här är vad som plågar mig, helt och fullt kan du aldrig bli min




Igårkväll spenderade jag lite quality-time med Anna, Jempa och Viktoria. Vi lyxade till det lite med champagne, vin och nötter i min soffa. Gosigt va?

Lost in the dark and she has got a heavy heart



Idag tänker jag bara gosa runt. Dricka litervis med te, lyssna på City and colour och värma mig i sängen hos den lilla sjukling som redan ligger där.

Saker jag tycker om, pt. 1



Pt. 1: Frukostar. Jag kan inte med ord beskriva hur extrem min fetish för goda, fina frukostar är. 
Ser jag en njutbar frulle så vill jag fria till den. Här har ni lite fin frukost-porr från min tid i Mexico att njuta av. I know I will.

Jag går inte isär när jag går med dig




Idag har jag fikat och hängt med min fina. Åh, vad jag tycker om den kvinnan.

Hur många gånger måste något gå sönder innan tanken på att laga det upphör?




Nu har jag äntligen släpat mig upp ur sängen trots ett mentalt illamående som vägrar släppa taget om min bröstkorg. Idag ska jag försöka satsa helhjärtat på lite shopping-terapi. Fina underkläder, bodylotions, ansiktsmasker och annan vardagslyx. Man kan ju inte gå runt och vara sunkig nu när man har gått och skaffat flickvän liksom.


Bruised and embarassed I stand, yours completely



Vilken fin kväll jag hade igår. God mat, underbara människor, dans, lekar med ballongsprängning och popcorn-pussar, fyrverkerier, lite för mycket vin och lite för mycket champagne. Fler pics ska ni få lite senare för just nu behöver jag min Spotify-lista och min varma säng.

RSS 2.0